Hakkımızda

Yükseköğretimdeki globalleşme hızının artması ile Öğrenci İşleri Birimi’ne bağlı olarak yürütülen Değişim Programları işlemleri, 2015 yılında Öğrenci İşleri Birimi’nden ayrılarak Tıp Fakültesi Dekanlığına bağlı olarak kurulan Koordinatörlük altında yürütülmeye başlanmıştır.

Koordinatörlüğümüzün amacı Fakültemizin uluslararası platformlarda tanıtımını yapmak, öğrenciler ve akademik personelin kişisel, entelektüel, kültürel, akademik deneyimlerini uluslararası faaliyetler yoluyla geliştirmek ve zenginleştirmek, Üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisine destek olarak dünya standartlarında bilimsel faaliyet üretilmesi ve eğitim‒öğretim sunulmasına katkıda bulunmaktır.

Tıp Fakültesi Değişim Programları Koordinatörlüğü; değişim programlarıyla yurt dışındaki kurumlara gidecek olan ve fakültemize gelecek olan öğrenci / personelin işlemlerini organize etmekle beraber dünya üniversiteleri ile imzalanan protokoller ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, uluslararası derslerin açılması gibi çeşitli faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Eklenme tarihi :2.11.2022 15:01:43
Son güncelleme : 2.11.2022 15:01:43